Overslaan en naar de inhoud gaan

Datasets

[ meld een fout in dit record ]mandje (1): toevoegen | toon Print deze pagina

one publication added to basket [7630]
Eten en gegeten worden in het Schelde-estuarium
Moens, T.; Herman, P.M.J.; Ysebaert, T.J. (2001). Eten en gegeten worden in het Schelde-estuarium. Levende Nat. 102(2): 52-55
In: De Levende Natuur: tijdschrift voor Natuurbehoud en Natuurbeheer. Stichting De Levende Natuur: Oosterbeek; Amsterdam; 's-Graveland. ISSN 0024-1520
Ook verschenen in:
(2001). De Schelde: een rivier met vele gezichten (Themanummer Schelde). De Levende Natuur: tijdschrift voor Natuurbehoud en Natuurbeheer, 102(2). Stichting De Levende Natuur: Utrecht. 37-106 pp., meer

Beschikbaar in  Auteurs 

Auteurs  Top 
  • Moens, T.
  • Herman, P.M.J., meer
  • Ysebaert, T.J., meer

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteurs